L’Hotel La Farga de Setcases busca nous propietaris

por | Jul 8, 2022 | Borsa de traspassos, Emprenedoria, Notícies

Gran oportunitat de negoci a Setcases. Per motius de salut del propietari, es ven l’Hotel la Farga, un edifici amb molta claredat de 1.600 m² aproximadament, construït amb pedra de gran qualitat.

L’Hotel es compon de quatre plantes, dues de les quals estan habilitades per a ús hoteler; una disposa d’11 habitacions completes amb balcó i l’altra planta disposa d’una cafeteria i una sala per a esmorzar, amb els seus serveis pertinents. Les altres dues plantes estan per distribuir. El seu tipus de construcció permet al comprador destinar aquest espai a les necessitats que desitgi. Les parets són de separació, no de càrrega i l’edifici se sosté per pilars.

Es troba rodejat d’un parc natural, a primera línia de muntanya amb pistes d’esquí i la població de Setcases. Sens dubte un lloc privilegiat amb molt poc terreny per edificar.

 

 

Si estàs interessat/da, és imprescindible respondre a les preguntes d’aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible. També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon 972 70 31 11 o al correu areaempresa@uier.org.

 

12 + 9 =

Oficina física

C/ Macià Bonaplata, 4. 17500 Ripoll. 

horari

9:00h a 19:00h

Email

areaempresa@uier.org