Es traspassa «El Tut» de Campdevànol, punt de trobada d’habitants de la població i visitants.

por | Mar 29, 2023 | Borsa de traspassos, Notícies

A Campdevànol, al centre de la població, just davant de l’Ajuntament i ubicant en una de les places on transcorren gran part dels actes programats durant tot l’any, es troba «El Tut», uns dels bars més concorreguts del municipi que s’ha convertit com a punt de trobada de referència dels habitants de la població i visitants.

El Tut, que actualment ofereix esmorzars, dinars, sopars, tapes, plats combinats o servei de bar en general, amb una àmplia carta de varietats a escollir, es posa en traspàs per motius personals dels propietaris. Cal destacar, que l’establiment compte amb clientela fixa i fidel.

El traspàs inclou llicència en vigor, cuina equipada, 3 congeladors, 5 neveres, rentaplats industrial, fregidores, planxa, forn, 2 televisors, àmplia terrassa exterior equipada amb para-sols. El local disposa de mobiliari nou perquè fa pocs anys es va reformar completament. A més, també compte d’un ampli magatzem interior i dues portes d’accés. En total 80 m². El bar està preparat per poder ampliar-lo, en cas que es necessités més espai al seu interior, poden utilitzar una part del magatzem.

El local, que es va rehabilitar fa pocs anys, compte amb aparcaments propers i espai per l’esbarjo dels nens i nenes – a la zona de la terrassa-. Sens dubte és una molt bona oportunitat de negoci a causa de la gran activitat actual en els seus serveis i per la ubicació.

 

Si estàs interessat/da, és imprescindible respondre a les preguntes d’aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible. També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon 972 70 31 11 o al correu areaempresa@uier.org.

 

7 + 4 =

Oficina física

C/ Macià Bonaplata, 4. 17500 Ripoll. 

horari

9:00h a 19:00h

Email

areaempresa@uier.org