Es traspassa el Bar La Dansa de Campdevànol. Oportunitat de negoci!

por | Abr 3, 2023 | Borsa de traspassos, Notícies

Si cerques una oportunitat per començar el teu propi negoci, el traspàs del Bar La Dansa de Campdevànol és l’oportunitat que estàs buscant. Aquest bar ha estat un negoci familiar durant 28 anys i ara en pots continuar el llegat.

Ubicat a la plaça de la Dansa, aquest bar és el lloc perfecte perquè els clients gaudeixin d’un ambient acollidor. L’establiment oferia una varietat d’opcions de menjar, com ara dinars, plats combinats, tapes, entrepans i servei de bar habitual.

El traspàs del Bar La Dansa inclou tot el que necessites per començar immediatament, des d’equips i llicències fins a una àmplia terrassa exterior amb capacitat per a fins a 12 taules. El local compta amb un boteller, un congelador de gelats, dues neveres, una televisió, una vitrina de tapes, un taulell nou, taules interiors i més. Amb 32 m², el bar és prou gran per rebre un bon nombre de clients i generar un ambient confortable.

A més, la llicència del bar està en vigor, cosa que significa que no t’has de preocupar pels permisos i tràmits per començar a treballar des del primer dia. Tot està llest perquè agafis les regnes d’aquest negoci i continuïs el seu llegat.

No perdis aquesta oportunitat!

 

Si estàs interessat/da, és imprescindible respondre a les preguntes d’aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible. També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon 972 70 31 11 o al correu areaempresa@uier.org.

 

8 + 10 =

Oficina física

C/ Macià Bonaplata, 4. 17500 Ripoll. 

horari

9:00h a 19:00h

Email

areaempresa@uier.org