«El Cruixent» del carrer Núria de Ripoll, en traspàs.

por | Mar 31, 2023 | Borsa de traspassos, Notícies

El forn de pa «El Cruixent del Ripollès» ubicat al carrer Núria de Ripoll, prop de la carretera Barcelona, es traspassa a causa del canvi de residència dels actuals propietaris.

L’establiment que ofereix una extensa carta de pa, brioixeria, pastisseria, coques, entrepans, cafès, tes, refrescs i varietat de begudes, té una cartera de clients fixa.

El traspàs, que inclou el mobiliari i maquinària existent com congeladors, cafetera, diversos forns, fermentadors, expositors i taulells, és una bona oportunitat de negoci per a emprenedors/es que vulguin adquirir un establiment en funcionament. A més, l’espai i ubicació permet incorporar l’elaboració de noves propostes gastronòmiques.

El comerç es va remodelar fa dos anys i compte amb 83 m² distribuïts en dues sales, cuina, bany, magatzem i zona de venda. També hi ha possibilitat de tenir una terrassa a l’exterior de l’establiment.

Actualment, «El Cruixent del Ripollès» està obert al públic i compte amb les llicències corresponents.

 

 

Si estàs interessat/da, és imprescindible respondre a les preguntes d’aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible. També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon 972 70 31 11 o al correu areaempresa@uier.org.

 

6 + 11 =

Oficina física

C/ Macià Bonaplata, 4. 17500 Ripoll. 

horari

9:00h a 19:00h

Email

areaempresa@uier.org