Es traspassa la gestió de la casa rural La Cabanya de Beget

por | Dic 14, 2022 | Borsa de traspassos, Notícies

En el poble medieval de Beget, al costat del riu i d’una zona de bany natural s’ubica el Mas La Cabanya, una casa rústica amb detalls únics.

La casa, que està preparada per acollir fins a 18 hostes, comte amb terrassa, jardí, barbacoa exterior i zona de jocs per a nens. L’habitatge es complementa amb cuina, habitacions, zona verda i sala/menjador.

Actualment, el negoci està en ple rendiment amb excel·lents valoracions i comentaris en les principals plataformes de gestió turística, en l’àmbit internacional. Cal destacar que, a part de la casa rural, també hi ha la possibilitat de traspassar el restaurant-ecobotiga de la propietat amb la gestió de la zona d’acampada-campers.

Mas La Cabanya de Beget va néixer d’un negoci familiar, però ara com ara les persones que porten la gestió han de canviar d’ubicació per temes personals i no se’n poden fer càrrec al 100% per la demanda d’ocupació.

És una gran oportunitat de negoci per a una parella que vulgui, al mateix temps, gaudir de la naturalesa.

Cal recordar que durant el mes d’agost de 2021, Beget, que pertany al terme municipal de Camprodon, va rebre la insígnia d’un dels Pobles més bonics d’Espanya i del món. Gràcies a aquest guardó que garanteix una marca única de qualitat, la població frueix de noves oportunitats i de gran nombre de turisme que el visita diàriament.

 

Si estàs interessat/da, és imprescindible respondre a les preguntes d’aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible. També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon 972 70 31 11 o al correu areaempresa@uier.org.

 

1 + 6 =

Oficina física

C/ Macià Bonaplata, 4. 17500 Ripoll. 

horari

9:00h a 19:00h

Email

areaempresa@uier.org