Es traspassa, en plé rendiment, la Carnisseria Clavé de Sant Joan de les Abadesses

por | Dic 13, 2022 | Borsa de traspassos, Notícies

Al centre de la població de Sant Joan de les Abadesses, s’ubica la Carnisseria Clavé que, per canvi de domicili del propietari, es traspassa amb ple rendiment i clientela assídua.

El comerç, molt lluminós, amb fàcil aparcament, molt visible i amb molt bones vistes a la cèntrica Plaça Clavé de la població, consta de 138,97 m² dividits en botiga, despatx, lavabo i dos obradors.

La botiga consta de 4 neveres exhibidores, 1 nevera vertical, 2 bàscules agermanades, 1 gran càmera refrigeradora, una màquina registradora, picadora, serra, màquina de tallar embotit, i màquina d’embassar a buit. La zona dels obradors estan equipats amb taules d’acer inoxidable, embotidora, envasadora, dos congeladors, una balança gran i una de petita. Tot el material està inclòs en el traspàs.

El local, de molt fàcil accés, compte amb dues entrades, una a la part frontal per accés dels clients i una segona a la part de darrere per l’entrada dels proveïdors.

La Carnisseria Clavé compte amb totes les normatives actualitzades i és una molt bona oportunitat per donar continuïtat a un sector molt demandat a la població i comarca, tant pels habitants com pels visitants.

 

Si estàs interessat/da, és imprescindible respondre a les preguntes d’aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible. També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon 972 70 31 11 o al correu areaempresa@uier.org.

 

15 + 9 =

Oficina física

C/ Macià Bonaplata, 4. 17500 Ripoll. 

horari

9:00h a 19:00h

Email

areaempresa@uier.org