Ca L’Esteve tanca les portes i busca traspàs.

por | Dic 21, 2022 | Borsa de traspassos, Notícies

Al centre de la població de Sant Joan de les Abadesses, a la plaça on s’ubica l’Ajuntament i on es fan les trobades festives més destacades de festa major i altres actes anuals, es troba Ca l’Esteve, un local emblemàtic i amb molts d’anys d’història. Anteriorment l’establiment era una botiga de queviures. El celler adjunt era el punt de trobada dels vilatans i visitants a la població.

L’any 2020, l’espai es va rehabilitar convertint-lo en un restaurant, sense perdre els detalls del mític celler de la població. Actualment, els mobles vintage, la decoració d’estil colonial i els complements que denoten que els actuals propietaris han viatjat arreu del món, fan que sigui un espai elegant, amb molt de joc i d’èxit.

Avui dia, per temes personals, l’establiment està en traspàs amb clientela fixa i fidel. Pel seu bon ambient, menjar i tracte, el restaurant rep comensals de tota la comarca i visitants d’arreu.

El traspàs, que és una molt bona oportunitat de negoci, compte amb el mobiliari actual, taules, tamborets, decoració, tres neveres, congeladors i cuina equipada. També hi ha la possibilitat d’adquirir l’actual porxada i la botiga de llaminadures que s’ubica al costat del restaurant.

Si vols donar continuïtat als vermuts, dinars, sopars i «copeos» de la Plaça Major de Sant Joan de les Abadesses, no deixis passar aquesta oportunitat de negoci i fes-te amb el traspàs de Ca l’Esteve.

 

Si estàs interessat/da, és imprescindible respondre a les preguntes d’aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible. També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon 972 70 31 11 o al correu areaempresa@uier.org.

 

4 + 6 =

Oficina física

C/ Macià Bonaplata, 4. 17500 Ripoll. 

horari

9:00h a 19:00h

Email

areaempresa@uier.org