El Restaurant La Casa Nova del Castell de Montesquiu, busca nova gestió

por | Abr 4, 2023 | Borsa de traspassos, Notícies

La Diputació de Barcelona ha anunciat que s’obre la licitació per al traspàs del restaurant La Casa Nova del Castell de Montesquieu, un restaurant ubicat en un lloc privilegiat, que està envoltat de natura i amb unes vistes espectaculars.

Aquest restaurant és una oportunitat única per a aquells interessats en el sector de l’hostaleria i la restauració, ja que compta amb un menjador espaiós, que té una capacitat per atendre fins a 90 comensals en un ambient còmode i agradable.

A més, aquest restaurant té una zona anomenada L’Era, que és un espai ideal per realitzar esdeveniments privats i celebracions especials. Aquest espai, juntament amb el menjador, converteixen el Restaurant La Casa Nova en un lloc idoni per a celebracions i esdeveniments de tota mena.

El traspàs inclou la concessió de tot el restaurant, que està equipat amb una moderna caldera de biomassa, que permet més eficiència i sostenibilitat energètica. També compta amb un aparcament per a uns 20 cotxes aproximadament, cosa que facilita l’accés al restaurant.

A més, el traspàs inclou un habitatge que es troba al mateix recinte que el restaurant. Aquest habitatge està disponible pel mateix preu i és una gran oportunitat per a aquells interessats a residir en una zona tranquil·la i envoltada de natura.

El restaurant La Casa Nova del Castell de Montesquieu és gestionat per la Diputació de Barcelona, ​​fet que garanteix una gestió responsable i eficient de l’espai.

La Diputació de Barcelona busca un/a professional del sector de l’hostaleria i la restauració que vulgui aprofitar aquesta oportunitat única de negoci. Si estàs interessat, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per conèixer tots els detalls i condicions de la licitació.

En resum, el traspàs del Restaurant La Casa Nova del Castell de Montesquieu és una oportunitat excepcional per a aquells interessats al sector de l’hostaleria i la restauració. Aquest restaurant compta amb un menjador espaiós, una zona per a esdeveniments privats, un ampli aparcament i un habitatge, cosa que el converteix en una opció molt completa i rendible per a aquells que busquen invertir en un negoci prometedor.

Si estàs interessat/da, és imprescindible respondre a les preguntes d’aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible. També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon 972 70 31 11 o al correu areaempresa@uier.org.

 

13 + 6 =

Oficina física

C/ Macià Bonaplata, 4. 17500 Ripoll. 

horari

9:00h a 19:00h

Email

areaempresa@uier.org